Bara att lyda när chefen ger order

Idag har vi mest bara lullat på här inne. Vädret har inte varit på topp med regn hela dagen och jag har inte direkt kläder som passar mig eller regn. Såå ledsen över det fenomenet. Eller?
 
I stället har vi skapat kaos på insidan. Inledde morgonen med ett bad som ledde till att badrummet måste saneras. Blir alltid så vått där. Under tiden jag sedan bäddade sängarna valde G att tömma sin garderob och min tidningslåda. Kanske jag plockade fram fel kläder? 
 
Tvättade lite kläder, åt mellanmål och läste femtioelva böcker. Tömde kattlådan och städade kaninens övervåning. Stackarn har nämligen blivit dement och glömt var toalettlådan är så kommer lite överallt. Flyttar man lådan till de hörn han numerar använder återgår han till att använda lådhörnet, men utan låda. 
 
Här någonstans ville G bada med kläderna på då jag inte hunnit tömma ur badvattnet. Eller han plaskade så villt med ankorna i vattnet medans jag var på toaletten. Bara att byta kläder på gossen. 
 
Lunch och väbehövlig vila för mamma. Han sov tom nästan två timmar idag vilket inte hänt på ett par veckor. Vi har sportat med 30 – 45 min tupplurer. När han klev upp var de dags för mellanmål. 
 
Här någonstans tyckte tydligen G att vi suttit inne alldelses för mycket på sista tiden. Först gick han och hämtade sin mössa och ville att jag skulle lägga på den. De gör han lite nu som då för det är tydligen roligt med mössa. Han var dock inte nöjd utan kom med halaren och ville att även den skulle på. Och så båda skorna. Till slut gav han min vantarna. Nu hade mamma inget annat val än att lägga på sina egna ytterkläder och gå ut efter vagnen som låg i bilen. I regnet. Vill gossen gå ut så kan man ju inte hindra honom utan i stället uppmuntra. 
 
Vi fick i alla fall slängt roskpåsarna och så blev de en kort promenad runt kvarteret. Nöjt barn efter det. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: