Årets första picknick

Vilket härligt väder det var idag. I alla fall om man satt i lä på verandan. Då kunde man sitta i bara t-tröja. Kom man ut på gården blåste det däremot rätt kyligt. 
 
Vad passade bättre än att äta mellanmål ute som picknick.  Päron i bit var kanske inte så bra. Päronen behövde tydligen motioneras och visas hur omgivningen såg ut. Plopp så trillade hälften ut på gruset. Får fundera ut nått annat. Eller visa päronen trädgården innan jag skalar och skivar upp dem. 
 
Misstänker vi har en blivande mekaniker på gång. Jättespännande att gå runt min bil och titta in bakom hjulen. Hoppas han kollar fjädringen och att den är i skick inför besiktningen. 
 
Vem behöver annars dyra leksaker. G snodde min tomma yogurtburk och fyllde den med stenar. Som han sedan hällde ut. Och började om igen. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: