Lekparkshäng från morgonen

Hade svårt att sova i natt och vaknade 5 när mannens klocka ringde. Låg dock kvar och sov räv tills han åkte på jobb. Onödigt att stiga upp liksom. G har haft en orolig natt med mycket bökande och i princip bara kunnat sova i min famn. Jättebekvämt. Kunde inte byta sida på hela natten. Sedan tar den lilla skurken sovmorgon och vaknar först 7. Fusk tycket jag
 
Eftersom vi varken har TV just nu (inte hittat lådan med sladdar och digiboxen ännu) eller någon klocka på väggen har vi rätt hakuna matata på dagarna. Inser att man blir lätt slö av att inte kunna titta på en klocka stup i kvarten. Vi tar det som de kommer. 
 
Idag blev de så att vi smet ut redan lite över 9 på morgonen. Först en promenad runt kvarteret och sedan hängde vi närmare 50 min i lekparken runt hörnet. Sandlåda gör verkligen susen för distrationen. G blev lite rädd dock för någon i närheten sågade med en motorsåg, men vi såg dem inte utan hörde bara ljudet. otäkt. 
 
Direkt folktätt kan man inte säga att det är här i området. På hela tiden vi var ute såg vi ett pensionärspar som var ute och promenrade. Så tyst här att man bara hör fåglarna kvittra. Kanske de blir ändring på det senare när de byggt bron klart, för är inte mycket bilar ute på stora vägen heller utan de måste köra andra vägar. 
 
Spanar på en humla som surrar runt ett par meter bort
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: