Veckohandla för tre

Att handla med en 1 åring och en minusåring i magen är inte uppbyggt för någon hitt. Och när jag klagade åt mannen visade sig att vi tydligen pratat i kors med varandra och planen var att allihopa i alla fall skulle åka i morgon. Nåja. Gjort är gjort och nu behöver vi inte stressa med det mera denna vecka i alla fall. 
 
Varor för en hel vecka
 
Märks tydligt att vi under ett års tid har haft det mycket dåligt ekonomiskt. För stressen när man kommer till kassan sitter i att huuuur dyrt kommer det att bli denna vecka? 
 
Vi är båda intresserade av mat och vill äta mat av bra kvalitet och undvika helfabrikat där det går. Ibland orkar man dock inte. Vi har hela tiden försökt laga mat från grunden även med små medel. Ibland har det då inneburit att man fått tumma lite på kvaliteten på produkterna och i stället köpt billigaste märket i hyllan. 
 
Är det jag jobbar på med nu. Att byta ut rainbows tonfisk mot abbas och så vidare. Få äta mat som smakar. Annars verkar vi inte så dyra i maten. Högen ovanför, som även innehåller lita annat än mat gick på brutala 117€. Och då bor de två (1,5) köttätare och en vegetarian i detta hushåll. Så vi gör två olika maträtter varje dag. 
 
De vi kommer att behöva komplettera med under veckan är mjök (var så dåligt datum idag) och troligen lite bröd. Annars har vi allt vi behöver för de kommande 7 dagarna
 
Bonus. Mannens kvargar rymdes inte med på bilden 😉
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: