Har sommaren redan kommit?

Inte kan man klaga på vädret idag. Blev åtskilliga timmar på utsidan för mig och G idag. Morgonen inledde vi i lekparken och var där över en timme. Säkert skulle vi varit längre om jag inte råkat kasta ett getöga på facebook och såg noteringar om att de springer en varg i alholmen för 30 min sedan. Är väl ca 3 km från oss och i det skedet stod det inget om vart den sedan sprungit (motsatta hållet visade sig sedan). På Öt hade de inte ens kommit upp info om vargen. 
 
Kändes tryggast att packa ihop våra saker och traska hem, var ju trots att nästan lunchdags. Men att man skall behöva vara rädd för varg i stan, i tätbebyggda områden övergår mitt förstånd. För några månder sedan var det en annan varg som faktist rörde sig i närheten av var vi bor nu. Båda var ute dagtid. 
 
 
 
Nåja, efter att vi ätit och sovit en stund samlade vi mod till oss och gick ut på bakgården. Hade tvättat undan en del som behövde hängas upp på tork (vet ni hur mycket tvätt de samlas på tre veckor om man bara tvättar de absolut nödvändigaste som strumpor och underkläder?, massor är svaret) Just nu kör jag även en maskin om dagen med babykläder, filtar och dyligt. De mesta har nog varit rent när jag packade undan det, men vissa plagg har legat i närmare 18 månader. Sedan finns det sådan som amningskudde och babynest som på magiska sätt samlat på sig en massa damm och katthår. 
 
Blev i alla fall en timme till ute. När tvätten var hängde ville G springa 10 varv runt huset så mamma fick traska efter, den ena gick snabbare än den andra. 
 
Efter middagen blev det ytterligare en timme ute, vädret var så skönt och nu ligger näsan hela baksidan i skuggan tack vare alla björkar. Mannen krattade löv, G sprang runt och jag satt mitt på gräsmattan och tittade på. En trädgårdsstol står rätt högt uppe på min vill ha lista just nu. Måste bara hitta en som är amningsvänligt sedan

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: