Kaotisk måndag och en tisdag med små gäster

Gårdagskvällen blev rent ut sagt kaotisk. Historen börjar med att jag förra veckan eftelyste en större sandlåda på facebook då alla man köper är så små och vi inte hinner bygga egen. Till vår räddning kom då Faffa J som spikade ihop en låda åt G. Den fick vi levererad i går (tack för det)
 
Mitt i det hela ringer mannen och säger att Herr snablis har självdött på vägen hem från jobbet och han är ca 30 km hemmifrån. Inte läge för promenad alltså. Blev att arrangera ett räddningsteam (sandlådsteamet som åkte iväg och räddade den nödsatte mannen. Och eftersom jag och min mor hade planer till onsdag som krävde bil meddelande jag henne att jag är billös. Då dök räddningspatrull två upp (aka mina föräldrar) eftersom vi då fick låna hennes bil tillfälligt. 
 
Så plötsligt var huset fullt med folk som trillade in från alla håll och kanter. G var helt till sig och sprang runt bland alla. Behöver jag säga att läggningen drog ut en aaaningens på tiden den kvällen? Bilen då. Brusten rem i motorutrymmet blev diagnosen, tydligen helt av. Nu har jag inte sett eländet själv, men av beskrivningen låter det som den remmen jag BÖT för två tre år sedan. Surt i så fall (hoppas på någon annan men hur många remma finns det i en motor?) Nå tid är beställt och förhoppningsvis hittade bärgaren bilen ute i skogen, var tydligen lite svårt att hitta rätt väg. 
 
Idag då. Blev lite kompishäng för G. Hade en kompis över på husesyn och hennes son är 6 månader äldre. Var tredje gången de träffades men första gången som de faktist lekte, eller kanske ”lekte” tillsammans. Dvs båda ville leka med samma saker exakt på samma gång. Lite över två timmar blev det häng här och ingen gråt alls under den tiden. Eller ja, ibland var de ju någon som sprang lite för fort och drattade på ändan men det är en annan sak
 
G var dock så trött så han orkade inte äta sin lunch och somnade på rekordkorta 3 min. Hann bara läsa tre sidor ur vår nattbok med dikter så sov han redan. Mera sådant tack.
 
Frågan är om man vågar sitta på med Gs taxi. Han brukar köra full fart frammåt tills väggen kommer emot med ett brak 🤣
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: