Vi promenerade hit och vi promenerade dit.

För det första. Är inte naturen vacken just nu? Och hur härligt är det inte att hitta sådana här vyer på promenaden ? Vi är i ”stadsmiljö” liksom
 
Nåväl. Tidig väckning som vanligt. Jag sov dåligt i natt pga att vi eldade i går kväll rätt ”sent”. Slutade elda 19 men ännu när jag gick och lade mig runt 22 tiden fanns det lite lite lite lite glöd kvar. Lämnade alla spjäl öppna som skall vara öppna om det inte har slocknat men det hade i nått skede under kvällen (när vi ännu eldade) rykt in lite så det luktade lite rök i bostaden. 
 
Det får mig supernojig och jag tror vi kommer bli förgiftade under natten (måste verkligen skaffa en kolmonoxidvarnare så jag kan sova lugnt) och varje gång nått barn hostade vaknade jag till och trodde de höll på att kvävas typ. Man kan börja hyperventilera för mindre. Blev kanske 5-6 timmar sömn totalt. 
 
Vad gör man då, trött mamma i kombination med gnälliga barn. Man lassar vagnen full och går ut på en timmes promand. Ett barn somnade och ett barn var nöjd med att leka med divers llöv och kottar jag plockade efter vägen .
 
Själv hade jag så kallt när vi gick så drog på mig både vinterjacka och stickad mössa. Höll på att svettas ihjäl innan vi var hemma för var ändå 5-6 grader och min vinterjacka är TJOCK. Hade ett litet pitstop i en lekpark då G ville gunga en liten stund. 
 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Just den första fotografiet är ett sådant foto man kan tänka sig se i en kalender. Jättefint verkligen! ☺️ Det är verkligen jättefint med att promenera och fotografera nu under hösten. Är en aning för kallt för mig. Har en sådan dålig blodcirkulation och fryser väldigt lätt! ☕️ Har många gånger stängt ventilen efter vi eldat för att behålla värmen under natten. Då har det inte brunnit utan enbart glöden kvar. Haft turen på vår sida med att slippa lukten utav rök. Har enbart haft oturen med att elda ibland för bra. För mycket ved samtidigt.

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: