De två tokarna som gick ut

Vissa dagar syns de bättre än andra dagar att vi fått ett barn var. Jag är ju den mera hyper av oss medans mannen är den som gärna tar det lugnt och inte alls mår illa av en dag på soffan. 
 
G är ju precis som jag, eller tom ett varv extra medans T i alla fall försöker ta sovmorgon stackarn. 
 
Så ni kan ju gissa hur födelningen såg ut idag i rusk och slaskvädret. Vilka två som satte inne och vilka två som drog på sig vattentäta ytterkläder och gick ut en sväng i snöslasket. Jepp började ju såklart regna när vi stängde ytterdörren (var är föresten all snö de lovat. Går ju och väntar på den) 
 
 
Parken var lite tråkig idag tyckte G. Han brukar stå och ösa snö från parkbänken, men idag hade någon annan hunnit dit före honom. Så vi hängde bara där i kanske 10 min. Sedan tog vi en riktigt långpromenad. 
 
G bestämde vägen och mamma styrde så att de inte blev alltför tokigt. Måste sätta på stegmätaren för att kolla och 35 min gick vi faktist en hel kilometer. Ganska bra för en tvååring tycker mamma i alla fall. Hoppade i diverse vatten/slaskpölar också.
 
Avslutade med att åka pulka på bagården, mest för att få pulkan flyttad till framsidan av huset. Och nu händer vi båda på tork

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Hahah, men underbart!Jag är precis som er medan min sambo är som din man, förstår inte hur man kan ligga inne en hel dag och han förstår inte vart min energi kommer ifrån. Kram ❤

    Gilla

  2. Vi har också fått en av var! Minstingen är uppmärksamhetskrävande och aktiv som morsan och storebror är strukturerande och en tänkare som pappan! Roligt att se hur de blir!!

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: