Jag älskar dig

Tre starka ord
 
Tre laddade ord
 
Tre ord man skall förväntas säga
 
Tre ord som kan krossa ett förhållande
 
Tre ord som kan stärka ett förhållande
 
Tre ord jag aldrig sagt
 
Fick en gång höra av ev psykoterapeut, analytiker eller vad tusan hon nu var. Att orsaken till att just det förhållandet krachade (bla) var för att jag inte sade ”jag älskar dig”
 
Att jag då tyckte (och tycker) att det är ord som används alltför lättvindigt och för mig är en kliche hade ingen betydelse alls. 
 
För det är det. För mig är det tomma ord som bara blir konstiga om jag utrycker dem. Jag visar kärlek på andra sätt, inte med ord. 
 
Är ett förhållande knutet till att man måste höra dessa tre ord för att de skall fungera, är de då ett förhållande som kommer hålla i längden?
 
Så även om vi är osams ibland tycker vi ju om varandra, i all fall lite grann vissa dagar 
 
Snubben som köpte en häst åt mig i bröllopspresent 
 
I stockholm (skansen)
 
Vår andra jul tror jag
 
Helt normalt par
 
Köpenhamn (tivoli)
 
Man blir hungrig av att gifta sig
 
I fem år har han stått ut med mig. I fyra år har vi varit förlovade. tre år som gifta. Två stycken barn. En massa med och motgångar har vi kämpat genom tillsammans. 
 
Men inte tusan fastnar vi på bild tillsammans. Detta var ALLA bilder jag hade 
 
Tack
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. Vissa behöver höra kärlek och inte bara se och tvärtom! Alla är så olika och hamnar man ihop med någon som uttrycker kärlek på andra sätt medan man själv är en sån som vill höra så kan det ju krocka lite i förhållandet. Men tycker att så länge man vet hur ens partner fungerar och ser det sättet som den visar kärlek på så är det huvudsaken!
  Jag säger de orden mer sällan än min partner och har lite svårare för det, men jag säger dem iallafall för jag vet att han vill höra det och jag vill visa att det är sant 🙂
  Så kul att du fick en häst!! Vilken underbar present 😀 Kul att ni inte har fler bilder haha!

  Gilla

 2. Vi är alla olika. Jag skulle tycka att det var konstigt om min man inte sa till mig att han älskar mig. Även om han visade det så skulle jag ändå bli osäker. Vad skönt att du kan känna dig så säker i ditt förhållande att du inte behöver höra det. Det skulle underlätta lite.

  Gilla

 3. Det där med att säga Jag älskar dej är ju så olika för en del. En del klarar ju typ inte ens att säga det men istället kanske de kan skriva det. Jag tycker att man ska säga det om man vill för man blir ju glad av att få höra det själv men såklart blir jag med glad om nån skriver det till mej som verkligen menar det 🙂 Fina bilder på er 🙂

  Gilla

 4. Väldigt värt en tanke. Jah skulle dock vilja vända på det, är den som behöver muntlig bekräftelse och inte bara fysisk helt galet ute?
  Jag vill både känna och höra att jag är älskad, kanske inte alltid men ibland iaf. Det ena måste ju inte utesluta det andra tänker jag.

  Gilla

 5. Nu är vi alla olika men jag vill höra från min sambo att han älskar mig, och så vill jag säga det till honom. Självklart kommer kärlek på så många olika sätt men jag gillar att höra att jag är älskad

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: