Min första bullet journal

När jag testar nått nått måste jag så klart gå ”all in”. Samma sak när jag nu testade att göra min första egna bullet journal. Shoppade loss på adlibirs så slantarna rök. Eller så inte. 99% är faktist deras egna märken och kostar en bråkdel av de dyra märken gör. Får se vad kvaliteten säger sedan
 
 
Det första misstaget jag gjorde var att inte öva innan i det billiga rosa blocket (´a 1,9€) utan i stället gick lös med tusch direkt i det fina som jag ville ha. Mena hur svårt kan det vara liksom. Betydligt svårare än man tror. Inte lärde jag mig heller utan testade 10 gånger till. Inte ens en blyertspenna grävde jag fram. Så fick djupandas och inse att min bullet journal fick bli rosa i stället
 
Nu hade jag övat lite mera, samt skissar upp med blyertspenna. Men tiden vill inte riktigt räcka till. Hade planerat att den skulle börja 1.1.2019 så hade ju hela december på mig. Eller hur? Som tur är kan man ju bygga på under tiden och har hoppat över en massa blad för att ha tomma ställen att skriva in tex födelsedagar, halvårsöversikt osv. 
 
 
Första veckouppslaget. Händer inte så mycket spännande ännu så gapar rätt tomt
 
En nackdel jag märkte var att sidorna är väldigt tunna så tuschen går tyvärr genom bladet. Får kanske lämna varannan sida tom? Eller använda andra pennor. 
 
 
Är som sagt totalt nybörjare, och dessutom utan tid. Får se om detta blir en följetong där jag visar upp hur jag gjort/gör eller om detta kommer vara enda ni får se av detta *skrattar*

 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

21 kommentarer

 1. Så kul att du också är ingång med din Bullet Journal. Det är inte lätt att komma igång och veta hur man vill ha det. Just det där rosa blocket är samma som jag har. Tycker att det är toppen att öva i, men håller med om att bladen är för tunna!

  Gilla

 2. Ser jättebra ut, det är ingen fara tuschen brukar blöda igenom pappret men det är som sagt din första.. det är de som är så bra med bullet journal, den ska vara personlig.

  Gilla

 3. Hade också tänkt börja igen nu till januari, men den där tiden fanns inte till. Trist är det i alla fall när pennorna blöder igenom, känns som jag bara sett dyrare böcker ha bättre papper i sig.

  Gilla

 4. Jag hade också gärna velat ha en Bullet journal! Men jag har inte riktigt prioriterat att sätta mig in i det.. Skulle vara såå typiskt mig att bara köpa en massa saker och sedan inte ha tiden att genomföra, ha ha! Visa gärna fler uppslag när du gör framöver, det är jättekul att se!

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: