Skogspromenad

Vilket härligt väder vi har haft idag. Solen sken och det har varit runt 15 grader varmt. Kanske man börjar tro på en vår i alla fall? 
 
Med vackert väder följer en oro i kroppen som gör att man inte kan sitta inne och dega på soffan. Sagt och gjort, drog därför ut hela familjen på en promenad. Vilda protester hos en som hävade av vi i stället skulle ”åka biiil”. Mor i huset slog dövörat till.
 
Vi bestämde oss för att testa en ny väg idag och se hur långt vi orkade gå på den (är en lång ”återvändsgränd” eller vad man skall kalla det, man kan knata på i ett par km innan man måste vända och gå samma väg tillbaka. 
 
Vi hann dock aldrig så långt. För plötsligt får vi syn på en bred stig inne i skogen och ett tu tre så har mannen krånglat över vagnen över diket och så börjar vi promenera
 
 
Det jag är mest fachinerad över är hur tyst det var där inne. Trots att vi har mindre än 3 km in till torget så hör man aldrig ett ljud. Här brummar bönder på med sina traktorer och vårbruket är i full gång. Det är som att bo på landet fast vi är mer eller mindre i stan. Trodde aldrig vi skulle få en sådan tystnad på köpet med huset. 
 
Nåväl. Hittade flera bra skogsgläntor där man säkert skulle kunna ha picknik. G travade glatt på över stubb och sten, den breda stigen vi hittade smalade av rätt fort och vi fick nog vända efter knappt en km. Kanske skulle gått bättre med en smalare vagn? 
 
Var ingen liten backe vi hittade heller. Mannen fick knufftjänst direkt. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Tycker det är synd att de har blivit sån hets på att när de är soligt måste man gå ut och göra något.
    Är man inomhus när de är solsken får man massa kommentarer på att hur man kan sitta inne, gå ut och njut av solen. Tycker de är lite synd faktiskt.

    Gilla

  2. Det är ju så himla härligt att gå runt i skogen och få den där tystnaden. Jag brukar själv ta en tur då och då bara för att få lite lugn i själen!

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: