Äntligen

Efter mycket om och men har jag nu flyttat bloggen till en WordPress blogg. Tog sin lilla tid att först föra över alla gamla inlägg, bara att skapa transportfilen tog en vecka.

Och då jag bloggat på eget domän skulle de pekas om. Valde att föra över det till WordPress vilket också lade till tid. Nu borde de förhoppningsvis vara under kontroll igen.

Men blev så trött på att de hela tiden krånglade. Ibland kom jag inte in på min egen blogg. Eller som nu senaste tid när statistiken inte fungerat. Vissa dagar har de varit en skillnad på 90 % om man jämfört följare på bloggen och på google analytics. De har i sin tur gjort att jag bara rasat på diverse topplistor (och de i sin tur gör ju att man kan tappa ev samarbeten)

Nu hoppas vi att allt skall fungera. Har aldrig tidigare jobbat i ett wordpressdokument så hela sidan är nog ännu under konstruktion. Tex är ju min header väldigt mörk, fattar inte hur man skall få till den ljusare. För ändrar jag till att den automatisk skall förbättra de blir den gul i stället. Så se detta lite som ett renoveringsobjekt som inte är klart ännu.

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: