Hur kommer man tillbaka

Hur gör man när man inte bloggat på en evighet. Skall man bara klampa in och lossas som att de regnar och bara börja skriva på nytt om allt som händer just nu.

Eller skall man börja med en massa ursäkter och förklaringar till VARFÖR man inte bloggat på senaste tiden. Komma med en massa undanflykter att pga si och så har jag inte kunnat göra detta, men att NU, NU kommer saker och ting att förändras och nu kommer jag verkligen att sattas på bloggen och skriva femtioelva inlägg per dag. BASTA

Lite lika som med det där mailet man borde svara på, personen man skulle behöva ringa för ett jobbigt samtal eller de där sms som legat oläst en vecka bara för att man inte orkade hitta på en ursäkt att inte gå på kaffe.

Kanske man skall skriva om allt som har hänt den senaste tiden. Som ett uppsalingsrace. Om hur vi firat vår ettåring med släktkalas där vi slät en vecka med att få i ordning vår bostad. Eller om hur vi spenderat tid med barnens kusiner (och därtillhörande vuxet sällskap) när de varit här. Borde inlägget också inkludera alla våra drabbningar vi har just nu och besöket till rådgivningen.

Eller skall jag bara förneka allt och påstå att alla inlägg jag tänkt skriva, ja de smälte bort likt glass i solen. För nu är det varmt skall ni veta gott folk.

Bästa alternativet är nog ändå att en solig dag sätta sig med en röd boll under trädet och bara njuta av nuet. Hoppas på att bloggen på nått magiskt sätt uppdaterar sig själv och att innehållet blir spännade

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Haha, känner så väl igen det där med att man har egentligen inte nåt att berätta men samtidigt så har man det. Ibland har jag svårt för att få ner allt framför allt så att det blir läsbart.

  Gilla

 2. Personligen förväntar jag mig varken ursäkter eller undanflykter. Bloggar gör man när lust, tid och ork sammanfaller. Jag tror att många gånger blir relationer och umgänge i ”verkliga” livet satta på undantag pga att bloggar uppdateras med en nästan manisk frenesi. Jag bloggar till och från, och närmaste tiden kommer jag kanske inte ha tillräcklig bredbandstäckning där jag befinner mig.

  Gilla

 3. Ibland behöver man lite tid borta från bloggen & tycker absolut inte man behöver ha en förklaring till de om man så inte vill 🤗 Kul att se dig här igen iallafall!

  Gilla

 4. här är min kommentar iaf ………………. Kul att jag just nu fann en ärlig och härlig blogg som jag kommer att följa 😀
  Detta va ett bra, riktigt bra första inlägg då man inte riktigt vet vad nästa ska bli o därav kommer jag hålla utkik här efter nästa

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: